Istoria Dansului

Istoria Dansului

Departure Date

Daily

Duration

1/2 zi

Views

438

Maximum Seats

200
Dificultatea este scazuta
Suport Romana / Engleza
Locatie Exclusiv Indoor
Stimularea expresivităţii artistice
Imbunatatirea procesului de delegare
Relaxare si buna dispozitie

Istoria se repeta, iar voi puteti lua parte la ea! Istoria dansului e pusa pe tapet in cadrul programului de teambuilding Istoria Dansului, a carui provocarea consta intr-o serie de aspecte menite a stimula creativitatea si expresivitatea artistica a participantilor.

Daca v-ati intrebat vreodata ce simt dansatorii pe scena, in aplauzele publicului, ei bine, acum aveti ocazia sa experimentati aceleasi trairi, prin punerea in scena al unui show al istoriei dansului.

Participantii vor lucra impartiti pe echipe, fiecare echipa fiind responsabila cu realizarea unui dans reprezentativ pentru o anumita perioada. Membrii echipei trebuie sa comunice si sa colaboreze  cat mai bine, pentru a putea reda intocmai dansul si caracteristicile respectivei perioade, atat prin miscari, cat si prin costumatie. Pentru realizarea costumelor, vor avea la dispozitie toate materialele necesare, creativitatea fiind singura care le-ar mai putea completa.

La finalul timpului alocat pregatirii, dansurile vor fi puse in scena in ordine cronologica si, astfel, se va rescrie istoria dansului.

The History of Dance, comunicare si creativitate, sarcini impartite eficient in cadrul echipei, relaxare si buna dispozitie, toate pe aceeasi scena, in pasi de dans!

Book Tour

Tour Name Price Per Adult Price Per Child Available Seats Departure Date Duration
Istoria Dansului 0 0 200 Anytime 1/2 zi

Booking Information

Name Price ( Adults/Children ) Persons ( Adults/Children ) Quantity Total

SUMMARY

Subtotal
Total

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is

Pentru mai multe detalii sau un pachet personalizat

Te asteptam la o cafea:

  • 9:00-17:00 de Luni pana Vineri
  • Centrul de Economie Sociala - Strada Bazinelor nr.5, sat Uricani, com. Miroslava, Iasi
UtilDeco Travel este locul unde povestea ta incepe. Este momentul pe care il petreci impreuna cu cei dragi sub razele soareului, drumul nebatatorit de pe varful unui munte si momentul de relaxare din clasa business.

Este un concept dezvoltat in inima celei mai mari intreprinderi sociale din Romania si unde orice serviciu turistic este gratuit pentru toate companiile cu peste 50 de angajati. Intreg profitul este investit in programe sociale.

Adelina Cretu

Corporate Travel Manager

Contact Skype

adelina.cretu

Phone

0757.110.087

Email

adelina.cretu@utildeco.ro