Fabrica de Jucarii

Fabrica de Jucarii

Departure Date

Daily

Duration

1/2 zi sau 1 zi

Views

361

Maximum Seats

200
Dificultatea este scazuta
Suport Romana / Engleza
Locatie Indoor / Outdoor
Promovarea unui mesaj social
Dezvoltarea creativitatii
Consolidarea si omogenizarea echipei

Copiii reprezinta viitorul iar bucuria si speranta lor este misiunea noastra, a tuturor, pentru a crea o lume mai buna. Acest program de teambuilding va ofera ocazia sa aduceti un zambet larg pe chipul a zeci de copii. De asemenea, seteaza cadrul optim pentru dezvoltarea creativitatii si colaborare in sustinerea unei cauze comune.

Programul Toy Factory este customizabil, in functie de preferinte, putand lua forma unui atelier de creatie de jucarii, asamblare de mobila pentru cei mici sau amenajarea unor spatii de joaca.

In cazul alegerii unui atelier unde se vor “fabrica” jucarii, participantii vor lucra in echipe la ateliere variate iar fiecare dintre acestia va crea cel putin o jucarie care ulterior va ajunge in bratele unui copil orfan. Daca alegerea voastra va fi asamblarea unor piese colorate de mobilier pentru copii, fiecare echipa va avea de construit o piesa de mobilier dupa o schita oferita de trainerii nostri. Astfel, membrii fiecarei echipe isi vor imparti responsabilitatile in asa fel incat eforturile lor individuale sa fie incununate cu succes, la finalul workshop-ului.

Veti avea la dispozitie toate materialele necesare precum si modele de jucarii dupa care va puteti inspira. Un trainer va furniza la fiecare atelier informatiile si metoda necesare pentru obtinerea unei jucarii reusite.

Echipa va asigura transportul si va identifica ante-eveniment institutiile in care vor ajunge jucariile. Predarea acestora se va face in prezenta voluntarilor din cadrul companiei dumneavostra.

Pentru final, debriefing-ul va acoperi tema colaborarii intre membrii echipei pentru atingerea unui scop comun, importanta comunicarii eficiente, dar si integrarea spiritului inovativ si a creativitatii in sistemul de lucru cotidian.

Aceasta propunere este una informativa – la cerere se pot organiza modificari.

Book Tour

Tour Name Price Per Adult Price Per Child Available Seats Departure Date Duration
Fabrica de Jucarii 0 0 200 Anytime 1/2 zi sau 1 zi

Booking Information

Name Price ( Adults/Children ) Persons ( Adults/Children ) Quantity Total

SUMMARY

Subtotal
Total

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is

Pentru mai multe detalii sau un pachet personalizat

Te asteptam la o cafea:

  • 9:00-17:00 de Luni pana Vineri
  • Centrul de Economie Sociala - Strada Bazinelor nr.5, sat Uricani, com. Miroslava, Iasi
UtilDeco Travel este locul unde povestea ta incepe. Este momentul pe care il petreci impreuna cu cei dragi sub razele soareului, drumul nebatatorit de pe varful unui munte si momentul de relaxare din clasa business.

Este un concept dezvoltat in inima celei mai mari intreprinderi sociale din Romania si unde orice serviciu turistic este gratuit pentru toate companiile cu peste 50 de angajati. Intreg profitul este investit in programe sociale.

Adelina Cretu

Corporate Travel Manager

Contact Skype

adelina.cretu

Phone

0757.110.087

Email

adelina.cretu@utildeco.ro