Escape Room

Escape Room

Departure Date

Daily

Duration

1/2 zi

Views

428

Maximum Seats

50
Incurajarea unei abordari unitare
Suport Romana / Engleza
Locatie Indoor / Outdoor
Imbunatatirea colaborarii
Dezvoltarea creativitatii
Adrenalina si buna dispozitie

Vrei sa simti adrenalina unui escape room in cadrul teambuilding-ului? Daca raspunsul e da, te ajutam sa traiesti experienta unica a evadarii in orice loc doresti, testand in acelasi timp fortele echipei.

Escape Room-ul este transpunerea in realitate a popularelor jocuri de pe calculator in care personajul pe care il interpretezi trebuie sa evadeze, folosind inteligenta si intuitia. In varianta live a jocului, esti insotit de colegi si ai la dispozitie 1h-1h30min pentru a evada din locul cu pricina. In acest fel, ai ocazia sa interactionezi cu colegii si sa folosesti cunostintele cumulate ale acestora.

Escape Room este un exercitiu valoros de echipa deoarece simuleaza conditii de project management sub presiunea continua a timpului si este un exercitiu valoros pentru echipe de proiect care doresc sa sudeze relatiile si sa functioneze ceas. La inceputul activitatii, echipa va trebui sa aleaga rapid o strategie iar liderii informali se vor arata in primele 10 minute.Veti rezolva impreuna puzzle dupa puzzle, impartind mai apoi laurii victoriei.

Escape Room-ul va fi unul construit special pentru echipa voastra in locatia aleasa, putand fi jucat pe rand de cate o echipa, in paralel de catre doua echipe care colaboreaza (daca spatiul ne permite) sau de catre numeroase echipe in tandem daca locatia dispune de mai multe spatii similare.

Construieste alaturi de noi un escape room propriu!

Book Tour

Tour Name Price Per Adult Price Per Child Available Seats Departure Date Duration
Escape Room 0 0 50 Anytime 1/2 zi

Booking Information

Name Price ( Adults/Children ) Persons ( Adults/Children ) Quantity Total

SUMMARY

Subtotal
Total

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is

Pentru mai multe detalii sau un pachet personalizat

Te asteptam la o cafea:

  • 9:00-17:00 de Luni pana Vineri
  • Centrul de Economie Sociala - Strada Bazinelor nr.5, sat Uricani, com. Miroslava, Iasi
UtilDeco Travel este locul unde povestea ta incepe. Este momentul pe care il petreci impreuna cu cei dragi sub razele soareului, drumul nebatatorit de pe varful unui munte si momentul de relaxare din clasa business.

Este un concept dezvoltat in inima celei mai mari intreprinderi sociale din Romania si unde orice serviciu turistic este gratuit pentru toate companiile cu peste 50 de angajati. Intreg profitul este investit in programe sociale.

Adelina Cretu

Corporate Travel Manager

Contact Skype

adelina.cretu

Phone

0757.110.087

Email

adelina.cretu@utildeco.ro