1.870

11 zile

Tara viitorului, contrastelor, locul unde modernul se împletește cu tradiția, unde Vestul întâlnește Estul. Iti oferim un sejur relaxant, un sejur in care vei descoperi mirajul binecunoscutului Dubai - un oras umitor, in egala masura traditional si modern dupa care vei avea ocazia sa te relaxezi pe plajele cu nisip alb si fin din Zanzibar.
3.590

11 zile

Formata din doua insule mari - North Island si South Island - si mai multe insule mici (Stewart, Chatham, Campbell), Noua Zeelanda dispune de nu mai putin de 14 parcuri naturale in care sunt conservate valoroase elemente peisagistice, de flora si de fauna. Cultura Maori este o atractie deosebita a acestei tari. Tu esti pregatit pentru aceasta vacanta?
2.890

10 zile

O vacanta exotica in Costa Rica te va face sa uiti de tot ceea ce inseamna Europa si te va incanta cu momente unice. Din punct de vedere climatic, cea mai buna perioada pentru vizitat este in sezonul uscat, din decembrie pana in aprilie, cand temperaturile medii sunt de circa 20 de grade Celsius. Climatul tarii este foarte cald si umed.
1.390

11 zile

O vacanta inedita, formata dintr-un circuit si un sejur la plaja in Thailanda. Veti vizita capitala Bangkok, ce va va cuceri cu ritmul sau dinamic si ametitor, cu luminile sale colorate, tarabele cu flori, fructe și obiecte de artizanat, muzica si dansurile in aer liber, dar si templele buddhiste stravechi dupa care va veti bucura de zile de relaxare pe minunatele plaje din statiunea Krabi.
1.190

11 zile

O combinatie placuta de ospitalitate, arta si cultura, ceremonii feerice si spectacole de dans, cu frumuseti naturale uimitoare, de la muntii vulcanici si terasarile de orez spectaculoase, pana la plajele superbe si apele cu sclipiri de smarald. Un amalgam unic de traditii indiene hinduse, buddhism, practici antice din Java si credinte indigene animiste.
1.870

8 zile

Jumatate din America de Sud, Brazilia este a cincea tara ca marime din lume. Plaje cu nisip alb, insule tropicale, metropole pline de freamat si energie si orase coloniale cu un farmec aparte, impanzesc linia de coasta lunga de 7500 kilometri. In interiorul tarii, atractiile turistice constau in cascade impunatoare, tinuturi unde viata in salbaticie e la ea acasa.
Istoria se repeta, iar voi puteti lua parte la ea! Istoria dansului e pusa pe tapet in cadrul programului de teambuilding Istoria Dansului, a carui provocarea consta intr-o serie de aspecte menite a stimula creativitatea si expresivitatea artistica a participantilor.
Participantii se vor intrece in cadrul unui concurs de gatit, „asezonat” cu multa voie buna si creativitate. La aceasta se va adauga un concurs de realizat cocktail-uri. Echipa va pune la dispozitie toate ustensilele si ingredientele necesare pentru realizarea fiecarei retete in parte.