Istoria se repeta, iar voi puteti lua parte la ea! Istoria dansului e pusa pe tapet in cadrul programului de teambuilding Istoria Dansului, a carui provocarea consta intr-o serie de aspecte menite a stimula creativitatea si expresivitatea artistica a participantilor.
Participantii se vor intrece in cadrul unui concurs de gatit, „asezonat” cu multa voie buna si creativitate. La aceasta se va adauga un concurs de realizat cocktail-uri. Echipa va pune la dispozitie toate ustensilele si ingredientele necesare pentru realizarea fiecarei retete in parte.
Vrei sa simti adrenalina unui escape room in cadrul teambuilding-ului? Daca raspunsul e da, te ajutam sa traiesti experienta unica a evadarii in orice loc doresti, testand in acelasi timp fortele echipei. Escape Room-ul este transpunerea in realitate a popularelor jocuri de pe calculator.
Cu totii ne dorim un mediu mai curat si sa ne bucuram in acelasi timp de beneficiile vietii moderne. Nimic mai simplu, cu putina dibacie, minime cunostinte de fizica si matematica si multa voie buna vei construi alaturi de expertii ViitorPlus colectoare solare.
Showing 1-4 of 6 results for Teambuilding RomaniaClear All